Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D
RAHSIA AGUNG RAWATAN TRADISI TANAH MELAYU,ARAB,JAWA,CINA,INDIA
WARISAN KETURUNAN ANUGERAH AGUNG
KURSUS RAWATAN TENAGA BATIN LELAKI
TERAPI ALAT VITAL(MANHOOD THERAPY)


Tahukah Anda, bahawa lelaki ada 2 nyawa. Satu nyawa kecil dan satu lagi nyawa besar. Jikalau nyawa yang kecil itu tidak berfungsi ataupun tinggalkan kita, tak guna lagi kita hidup. Semuanya akan lari dari kita. Isteri, tunang dan pasangan anda pergi dari anda. Badan anda besar, muka anda hensem, duit banyak tapi kalau "Awang" anda tidak berfungsi dengan baik maka gelap gelitalah dunia anda.

Rahsia anda akan terbongkar di malam pertama bersama isteri anda. Adakah anda mampu bertahan atau tidak ? Semuanya akan terjawab apabila anda bersama dengan isteri anda. Jika anda tidak mampu bertahan semasa menggauli isteri anda maka sesuatu perlu dilakukan bagi memastikan hubungan suami isteri anda berjalan dengan baik. Kajian para saintis menunjukkan 60% wanita tidak mendapatkan kepuasan seks sepenuhnya semasa bersetubuh akibat daripada kelemahan tenaga batin pihak lelaki yang gagal mecapai tahap ketegangan yang memuaskan dan gagal untuk bertahan lebih lama. Kekuatan dan kehebatan lelaki terletak pada keupayaan tenaga batinnya.

Kebanyakan lelaki pada masa kini memang mampu melakukan hubungan seks tetapi adakah para isteri atau pun pasangan anda akan merasakan kepuasan seks jika hanya mampu melakukan hubungan seks dalam masa beberapa saat sahaja dan hanya sekali sahaja pada suatu ketika?

Perkara Yang Perlu Anda Ketahui!!!
Kenapa Wanita Selalu Beri Alasan Letih?
Tiada Mood?

Ramai wanita yang mempunyai masalah kedinginan SEKS. Ini kerana anda tidak dapat memuaskan nafsunya ke tahap maksimum. Maka setiap kali anda ingin melakukan SEKS, mereka tahu mereka tidak akan puas sepenuhnya. Jika diajak berjimak maka mereka selalu menolak dengan pelbagai alasan seperti letih, banyak kerja dan sebagainya. Maka bermulalah titik pergolakan Rumahtangga dan kedinginan hubungan cinta.

Yang sebenarnya pasangan anda tidak puas hati dan benggang pada anda kerana anda tidak mampu memberi nafkah batin dengan cara yang betul

Setiap Kali Bersama Anda Selalu Akan Tewas Dulu. "Prestasi Seks" Anda Tidaklah Sehebat Mana Pun. Keluar Cepat dan Lembik Pun Cepat.

Anda Renunglah Diri Anda Sendiri.

Setiap Kali Bersetubuh, adakah anda sering terpancut awal? Dan Pasangan anda tidak puas?
Ingin mengelak pancutan air mani sebelum masa agar pasangan anda sentiasa ingat kegagahan zakar anda sampai bila-bila masa?
Adakah anda ingin memecahkan lemak-lemak serta angin-angin serta aliran darah disekitar batang zakar anda? Supaya tak tersumbat dan bersedia bila-bila masa untuk bersetubuh!
Adakah anda mahu menguatkan batang zakar dan membetulkan urat saraf disekitar batang zakar? Tanpa menelan pil-pil yang mungkin memberi kesan sampingan!!
Adakah anda inginkan batang zakar anda keras betul-betul (WOW!!) sebelum bersetubuh, agar pasangan anda geram mengemutnya!!
Mahu melambatkan dari geli? Supaya pasangan anda bebas bermain banyak posisi, sehingga dia puas dan anda rileks aje!!
Ingin mencegah dari kurang selera seks? Jika pasangan anda minta bersetubuh dan sentuh zakar anda dan zakar anda terus berdiri tegak..Berdiri terus tanpa disuruh!!
Mahu melajukan pancutan air mani? Supaya pasangan anda terasa amatlah geli bila farajnya kena tembakan mani anda?


Adakah anda ingin tahu rahsia nafsu seorang wanita secara dalam. Supaya pasangan anda rasa puas bila berjimak dengan anda nanti?

Produk Telan Tidak Mampu
Membetulkan Urat-Urat Di Zakar Anda.

Produk Sapu Hanya Mampu
Mengebaskan Zakar Tapi Nikmatnya Tiada.

Produk Sapu dan Telan Tidak Kekal Lama

Anda merasa rendah diri dengan saiz zakar terhadap pasangan anda?
Atau anda menghadapi masalah pancut awal?
Mampukah anda memuaskan pasangan anda hingga mencapai multi orgasme? Bukan hanya sekali klimaks akan tetapi berkali-kali?
Apakah anda menghadapi masalah ereksi?

Jika anda rasa salah satu soalan-soalan diatas berkaitan dengan masalah anda. Kami di Anugerah Agung ada jalan penyelesaiannya. Berita baiknya ialah keperkasaan ramai lelaki dapat dipulihkan semula,melalui kaedah rawatan khusus untuk mengatasi keluhan para lelaki yang mengalami masalah kelakian yang benar-benar meresahkan jiwa dan raga..

Teknik ini adalah gabungan hasil teknik urutan tanah melayu nusantara dan selamat dipraktikalkan.Tiada kesan sampingan dan yang penting hasil daripada amalan teknik ini sungguh menakjubkan.

Melalui Program / Kursus ekslusif “ROGRAM PAKAR RAWATAN TENAGA BATIN LELAKI WARISAN ANUGERAH AGUNG” ini, anda akan mempelajari hal kesihatan seksual lelaki yang juga peserta akan dibimbing secara spiritual untuk kaedah pengisian energi ghaib pada alat kelamin menggunakan kaedah unik menggunakan daun pisang,diijazahkan amalan khusus untuk menjadi perawat tenaga batin yang handal dan ampuh serta mempunyai kepakaran khusus dalam rawatan Terapi Seks ini,anda akan dibimbing secara praktikal kaedah urutan Tenaga Batin turun temurun, berdasarkan pengkajian Dr.Rizal dimerata tempat dengan mempelajari kaedah rawatan dengan pakar urut tenaga batin dan juga hasil dari pengalaman bertahun-tahun.

Antara keilmuan/program yang bakal Anda perolehi secara manual/nota lengkap berwarna dan bimbingan secara praktikal bila mengikuti kursus Rawatan Tenaga Batin Lelaki Warisan Anugerah Agung:

Dilengkapi dengan kaedah mandian Pacak Istana untuk lelaki khusus untuk rawatan Spa untuk tujuan menyegarkan organ kelakian,
Kaedah bertangas /bersauna,bertungku,
Kaedah refleksologi zakar,
Bimbingan praktikal melakukan kaedah Urutan persediaan berkahwin bagi calon-calon pengantin lelaki,
Kaedah rawatan angin pasang secara batin beserta amalannya,
Kaedah senaman tenaga batin,petua-petua, herba,
Berbekam khusus untuk merawat masalah tenaga batin lelaki,
BONUS bimbingan intensif cara melakukan urutan Hot Stone menggunakan batu gunung berapi,kaedah pernafasan kawalan tenaga dalaman dan banyak lagi rahsia yang akan didedahkan hanya kepada peserta program ini dan dibekalkan dengan referensi pengetahuan yang sangat lengkap dan berfoto serta berilustrasi dll yang dibuat sendiri oleh pengasas Anugerah Agung kepada hanya peserta dalam program ini dan apa yang pastinya kursus yang ditawarkan di Anugerah Agung ini berbeza dan tidak akan dijumpai di tempat lain kerana hanya kami yang menawarkan Kursus Rawatan Tenaga Batin Lelaki Anugerah Agung yang sangat lengkap dan pertama seumpamanya di seluruh Nusantara termasuk Malaysia, Indonesia, Sabah, Sarawak,Brunei dll.

Rahsia Urutan Tradisi Tenaga Batin Lelaki Anugerah Agung,
Rahsia Meningkatkan Kekuatan Zakar ke tahap optimum ,
Senaman untuk menguatkan Tenaga Batin dan Teknik Untuk Membesarkan Zakar dan
Petua-petua serta pelbagai perkara berkaitan dengan seks serta alam rumah tangga.Gunakan rahsia kemahiran mengurut ini untuk membantu diri anda sendiri mahupun digunakan untuk membantu orang lain seperti teman,ahli keluarga,rakan sepejabat dsbnya serta anda boleh menjadikan kemahiran mengurut ini sebagai sumber pendapatan sambilan atau tetap yang bakal menjanjikan pendapatan lumayan yang halal untuk menjana ekonomi rumahtangga anda agar hidup berkecukupan dan mewah rezeki.Insya Allah.

PERHATIAN:
DALAM PROGRAM INI,ANDA AKAN DIIJAZAHKAN DENGAN KEILMUAN KHUSUS UNTUK MERAWAT MASALAH KELAKIAN DAN JUGA ILMU BATIN YANG SANGAT AMPUH UNTUK MERAWAT,MEMBESARKAN SERTA MEMANJANGKAN, MENGERAS KAN ZAKAR SECARA SPIRITUAL.


Ramai lelaki yang kelihatan gagah di luar tetapi kalah teruk di ranjang sendiri.

Rahsia, kaedah urutan, serta petua dan panduan "Rahsia Rawatan Tenaga Batin Lelaki Warisan Anugerah Agung" ini akan meningkatkan keupayaan seksual disamping memberi anda semangat baru untuk menghadapi pasangan/isteri anda dalam tuntutan nafkah batin. Apabila anda mempraktikalkan kaedah yang terdapat dalam program ini, ianya berupaya membantu dan menjadi pemangkin kepada keharmonian rumahtangga dan hubungan mesra antara suami-isteri.

Makan Pil-Pil adakalanya akan bahayakan jantung anda dan organ-organ yang lain, saya tak nak bertanggungjawab!! Sama juga dengan minyak sapu. Asal usulnya pun tidak tahu. Silap pakai boleh luka zakar anda. Kecut pun boleh jadi pada zakar anda. Ini semua penyakit. Jangan cari penyakit!! Ramai dah kita dengar cerita pakai ubat dan minyak ada kesannya. Buat apa nak susah diri. Untuk Keselamatan, amalkan Rahsia membuat minyak TORPEDO OIL yang diajarkan dalam kursus ini, ianya mampu menambahkan selera seks anda, menguatkan zakar,melambatkan pancutan air mani(tahan lama). Semuanya ada disini.

Ada satu kes pasangan yang tidak dapat zuriat, rupanya pancutan (tembakan) tak laju dan tak sampai pada sasaran. Cubalah amal Rahsia ini, anda kena ikhtiar, urat anda mungkin tersumbat, lemak-lemak banyak, perjalanan darah tidak betul. Kat badan kita ada berapa nyawa?? Kalau mati yang tu...Alahai...Hidup pun tak guna.


Bila Bersama, "zakar" anda selalu keluarkan larvanya dulu. Mana boleh tahan camni. Sekali dua takpa le..Kalau selalu,
pasangan pun lari...

Dekat badan kita memang selalu ada angin, asyik sendawa ajer. Tapi dekat Badan "zakar" tu pun ada angin. Amalan "Mengurut Zakar khusus dalam program ini" kalau diamal dan diurut(salah satu dari amalan) dengan betul, insya Allah keluarlah angin-angin dibadan "zakar" kita tu..Bila bersama pasangan anda akan rasa perbezaannya.

Amalan Rahsia ini akan meninggalkan kesan. Kesannya ialah ketika zakar menegang, jika diamal dengan betul zakar anda boleh jadi panjang. Isteri anda akan suka bila panjang sebab akan sampai hingga ke dalam. Tapi ada syaratnya, syaratnya anda kena amalkan rahsia yang diberi.

Cara melambatkan pancutan mani ada diajar dalam amalan ini. Bukannya susah jika anda tahu tekniknya. Tidak perlu makan ubat atau sapu minyak. Semuanya itu merugikan anda. Kalau anda tahu caranya anda dapatlah menikmati Syurga Dunia ini.

Amallah Rahsia ini, adakah anda mampu berjimak seminggu sekali? Kalau ya, maknanya selera seks anda menurun. Tetapi dengan amalan "Rahsia Rawatan Tenaga Batin Lelaki Warisan Anugerah Agung" ini, bila tersentuh je dengan pasangan anda, dua-dua mesti mahu. Amalan ini bukan sahaja untuk menyedapkan kaum Adam sahaja. Kaum Hawa juga ada amalan yang boleh di ikuti. Kalau kaum Hawa mengamalkannya dengan betul, barulah mereka tahu apakah itu nikmat seks atau berjimak..


Kajian juga menunjukkan 80% suami gagal memberi nafkah batin
yang sempurna dan memuaskan kepada isteri mereka!!

Anda Bagaimana ?

Disebabkan perasaan malu dalam diri wanita, mereka jarang memberitahu ketidakpuasan batin mereka kepada suami…AWAS! Jangan biarkan perkara ini berlaku kepada pasangan anda.

Ketahui Dan Pelajari Cara-Cara Menjadi Lelaki Berkualiti Hebat... SEGERA!!
Jangan Sampai Hubungan Seks Serta Alam Rumahtangga Anda Terjejas..

Majoriti Lelaki Tidak Mengetahui Kaedah Untuk Menjaga Kesihatan Batin Mereka.

Ketahui Rahsia & Kaedah Senaman Serta Petua-Petua Dan Amalan Untuk Menjaga Dan Menguatkan Tenaga Batin Dengan Mengikuti Kursus "Rahsia Rawatan Tenaga Batin Lelaki Warisan Anugerah Agung" Ini.

Seorang penceramah juga pernah berkata bahawa antara sebab utama
terjadi penceraian ialah ketidakpuasan seks antara suami isteri tetapi
hal ini jarang diperkatakan serta diakui oleh ramai orang.

Puaskan Pasangan Anda!

Jadilah Suami Hebat Idaman Setiap Isteri Sekarang!
Pasangan Anda Akan Bangga Serta Kagum Dengan Anda Nanti..
Alami Kenikmatan Seks Yang Tidak Pernah Anda Kecapi Sebelum Ini!


Banyak $$$$$$$ Saya Habis,
Ubat Kuat Dah Makan, Minyak Pun Dah Sapu.
Tapi..."persembahan saya" diranjang! Masih Macam Dulu.


Bertindaklah Sekarang! Hanya Anda Sahaja Yang Mampu Mengubah Nasib Diri Anda Sendiri..Dengan Pakej "Rahsia Agung Rawatan Tradisi Tanah Melayu,Arab,India,Cina,Jawa Rawatan Tenaga Batin Lelaki Warisan Keturunan Anugerah Agung" Ini Akan Dapat Menyelesaikan Masalah Anda juga pesakit anda Tanpa Perlu Bergantung Lagi Pada Produk Telan Dan Produk Sapu. Kini Semua Orang Boleh Melakukannya..

Anda Telah Membuat Keputusan Yang Bijak. Ianya Bakal Mengubah Nasib Anda.
Anda Telah Membuat Keputusan Yang
Tepat Untuk Diri Anda.

Ianya Satu Pakej Yang Hebat. Kalau nak dikira harganya memang mahal untuk anda memilikinya. Memang berbaloi untuk anda memiliknya. Bayangkan dengan Yuran Kursus sebanyak RM?????(sila call-0128802035 untuk mengetahui Yuran Kursus) sahaja anda untuk Menjadi Pakar Rawatan Tenaga Batin Lelaki Anugerah Agung Yang Profesional anda akan dapat semua pakej yang ditawarkan.Bertindaklah Sekarang Sebelum terlambat.

PERHATIAN:SELEPAS MENGIKUTI PROGRAM RAWATAN TENAGA BATIN LELAKI WARISAN ANUGERAH AGUNG INI,ANDA DIJAMIN MAMPU MEMBUKA PUSAT RAWATAN TENAGA BATIN LELAKI YANG PROFESIONAL,PROGRAM INI SANGAT SESUAI BAGI PENGUSAHA SPA,TUKANG URUT,DAN SEBAGAINYA,SEKARANGLAH MASANYA ANDA MENAMBAH PENGETAHUAN ANDA UNTUK MENJADI PAKAR TENAGA BATIN LELAKI PROFESIONAL YANG BERTAULIAH DAN MEMPUNYAI PENGETAHUAN YANG LUAS DALAM RAWATAN TENAGA BATIN LELAKI!!!

TAWARAN INI ADALAH TERHAD.

INFO RINGKAS!!!
LEMAH SYAHWAT (IMPOTENCY)

Sakit lemah syahwat boleh terjadi pada semua peringkat umur lelaki. Antara sebab-sebab tertentu yang boleh berlaku:
Kecederaan seperti lumpuh dan sebagainya akibat kemalangan.
Terkena sihir(ilmu hitam)

Lemah syahwat bererti ketidakmampuan seseorang laki-laki untuk melakukan persetubuhan.Penyakit ini juga ditakrifkan sebagai orang laki-laki yang hilang keinginan seks.

Menurut seorang perawat / pakar tenaga batin lelaki,lemah syahwat boleh terjadi akibat daripada lendir dan lemak yang terhimpun di saluran darah,yang menghalang perjalanan darah ke zakar menyebabkan zakar tidak tegang. Penyakit ini juga mungkin berpunca daripada kerosakan otot dan urat saraf pada zakar atau urat saraf yang berkaitan dengannya,seperti bengkak urat perut(usus) di bahagian ari-ari atau putus urat tunjang kemaluan,iaitu urat di bahagian paha dalam.


CARA BAYARAN PROGRAM JARAK DEKAT/JARAK JAUH PROGRAM ”KURSUS RAHSIA AGUNG RAWATAN TRADISI TANAH MELAYU,ARAB,INDIA,CINA,JAWA RAWATAN TENAGA BATIN LELAKI WARISAN KETURUNAN ANUGERAH AGUNG”

Jika anda berminat dengan Program "Rahsia Agung Rawatan Tradisi Tanah Melayu,Arab,India,Cina,Jawa Rawatan Tenaga Batin Lelaki Warisan Anugerah Agung" anda perlu membuat pembayaran seperti berikut:
1. Pembayaran ke Akaun Maybank no: 111186092917 atas nama MOHAMAD RIZAL BIN ROSDI
2. Slip pembayaran harus discan dan di emailkan kepada masterrizal9000@yahoo.com atau hantar fotokopinya kepada Pusat Rawatan Madinatul Asrar-No.1,Taman Sendayan Indah,Jalan Depo,93050 Petra Jaya Kuching,Sarawak.Malaysia.
3. Sila hubungi Dr.Rizal ditalian- 0128802035(hotline) untuk mendapat kan keterangan lanjut tentang keilmuan ini.
PERHATIAN
• Khusus yang proses jarak jauh harap kirim melalui surat/email/sms/mms: Nama Lengkap, Tarikh lahir ,Bulan Tahun Kelahiran, Pekerjaan, Alamat Lengkap, bukti Transfer resit bank maybank, Gambar berukuran pasport.
• Jika datang langsung harap menghubungi terus ke 0128802035 (Dr.Rizal),insya Allah Dr.Rizal sendiri yang akan datang menjemput/mengambil anda di airport / diterminal bas dan sebagainya.
• Dr. Rizal sentiasa sibuk di klinik / Pusat Rawatan,juga sering keluar Bandar dsbnya,Kerana sering ada panggilan keluar, harap telefon dulu atau buat temujanji sebelum datang.
• Semua program keilmuan Anugerah Agung di website ini bukan untuk kejahatan dan kesombongan kecuali untuk kebaikan umat semata. Boleh langsung mahupun jarak jauh hasil sama. Untuk semua agama.
• Untuk mengetahui Yuran Kursus "Rahsia Agung Rawatan Tradisi Tanah Melayu,Arab,India,Cina,Jawa Rawatan Tenaga Batin Lelaki Warisan Anugerah Agung" ,beberapa hari diperlukan untuk kursus dan sebagainya,hendaklah langsung menghubungi Dr.Rizal untuk mendapatkan jawapan yang benar,dan semua program Madinatul Asrar akan dibimbing sendiri oleh Dr.Rizal dan beliau tidak mewakilkan sesiapa pun untuk mengajar bagi segala keilmuan di Madinatul Asrar ini.
MAKLUMAN PENTING:
1. Insya Allah anda akan dibimbing sehingga akhir hayat atau selagi anda memerlukan perkhidmatan Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D. Bimbingan ini adalah percuma.
2. Bimbingan akan diberikan secara teori dan praktikal termasuk beberapa ujian yang benar sebagai menguatkan keyakinan anda tanpa ada unsur trik dan penipuan.
3. Keutamaan untuk bertemu dengan beberapa orang Mahaguru Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D di Malaysia dan juga Indonesia dan menerima ijazah keilmuan secara terus dari mereka.
4. Sekiranya anda hendak membuka pusat rawatan, anda akan diberi panduan dan tunjuk ajar serta membantu anda untuk didaftarkan di dalam persatuan yang berkaitan.

Hadis Qudsi “..barang siapa yang beramal dengan apa yang diketahuinya,akan diberikan apa yang dia tidak ketahui..”


Bagaimana Cara Mengikuti Program "Rahsia Agung Rawatan Tradisi Tanah Melayu,Arab,India,Cina,Jawa Rawatan Tenaga Batin Lelaki Warisan Anugerah Agung"?

PERHATIAN: Sebelum mengikuti program "Rahsia Agung Rawatan Tradisi Tanah Melayu,Arab,India,Cina,Jawa Rawatan Tenaga Batin Lelaki Warisan Anugerah Agung", saya sarankan Anda membaca seluruh isi "Rahsia Agung Rawatan Tradisi Tanah Melayu,Arab,India,Cina,Jawa Rawatan Tenaga Batin Lelaki Warisan Anugerah Agung"di website www.anugerahagung4u.com agar memahami "Rahsia Agung Rawatan Tradisi Tanah Melayu,Arab,India,Cina,Jawa Rawatan Tenaga Batin Lelaki Warisan Anugerah Agung" secara benar. Membaca sebahagian halaman saja - dan mengabaikan halaman lain – boleh mengakibatkan salah faham dan merugikan diri Anda sendiri.

Untuk mendaftar, Anda hanya perlu mengirim email yang berisi :
Nama Lengkap Anda
Foto berukuran Pasport / Foto seluruh tubuh terbaru
Photostat Kad Pengenalan
Profesi / pekerjaan Anda
Alamat Lengkap Anda
No.Telefon/handphone

Catatan penting untuk Anda : Identiti (nama, tarikh lahir, pekerjaan, dan alamat) harus sebenarnya. Apabila Anda memberikan identiti palsu, maka saya tidak mengizinkan Anda mempelajari "Rahsia Agung Rawatan Tradisi Tanah Melayu,Arab,India,Cina,Jawa Rawatan Tenaga Batin Lelaki Warisan Anugerah Agung". Belajar suatu ilmu spiritual tanpa kerelaan Guru hanya akan mempersulit diri Anda sendiri.

Kirim email Anda ke:
Email 1: drrizal_anugerahagung.com
Email 2: masterrizal9000@yahoo.com


Apa Syarat Belajar "Rahsia Agung Rawatan Tradisi Tanah Melayu,Arab,India,Cina,Jawa Rawatan Tenaga Batin Lelaki Warisan Anugerah Agung"?

Usia Anda di atas 15 Tahun.
Apabila Anda belum berumur 17 tahun, Anda tetap boleh belajar program Guru Agung dengan syarat orang tua / wali Anda mengizinkan. Jelaskan kepada orang tua / wali Anda mengenai "Rahsia Agung Rawatan Tradisi Tanah Melayu, Arab,India, Cina,Jawa Rawatan Tenaga Batin Lelaki Warisan Anugerah Agung" . Apabila orang tua / wali Anda belum mengizinkan, maka tunggulah sampai usia Anda mencapai 17 tahun.
Niat dan tujuan Anda haruslah untuk kebaikan.

Anda menyetujui semua ketentuan / kesepakatan yang tertulis di halaman Ketentuan dan Persetujuan Murid


PASTIKAN ANDA MEMPEROLEH PROGRAM “RAHSIA AGUNG RAWATAN TRADISI TANAH MELAYU,ARAB,INDIA,CINA,JAWA RAWATAN TENAGA BATIN LELAKI WARISAN ANUGERAH AGUNG" DARI DR. MOHAMAD RIZAL BIN ROSDI PH.D YANG MERUPAKAN PENGASAS ANUGERAH AGUNG YANG JELAS KAPASITI & IDENTITINYA. JIKA ANDA MEMPEROLEH DARI SUMBER YANG TIDAK JELAS, BERSIAPLAH UNTUK KECEWA KERANA ANDA TIDAK DAPAT KONSULTASI ILMU YANG SEBENAR DIWAKTU MENEMUI SEBAHAGIAN ISI KEILMUAN YANG KURANG DIFAHAMI / SULIT DIFAHAMI.

CARA PEMBAYARAN

Pilih salah satu cara pembayaran di bawah ini yang paling mudah menurut Anda.BANK MAYBANK

Nombor Akaun: 111186092917
Atas Nama: MOHAMAD RIZAL BIN ROSDIWESTERN UNION

Name : DR.MOHAMAD RIZAL BIN ROSDI PH.D
Address : NO.1,TAMAN SENDAYAN INDAH,JALAN DEPO,PETRA JAYA
City : KUCHING
Province/State : SARAWAK
Zipcode : 93050
Country : MALAYSIA


KONFIRMASI PEMBAYARAN

Setelah Anda mengirim dana, segera kirim email konfirmasi pembayaran ke drrizal_anugerahagung@yahoo.com Dalam email Anda, sertakan maklumat berikut ini.

Nama Pengirim
Bandar dan Negara
Jumlah wang yang dikirim
Tarikh pengiriman wang
Nama Bank tempat Anda mengirim wang
MTCN / Nombor PIN (Apabila Anda mengirim melalui Western Union )
Tujuan pengiriman wang
Alamat e-mail Anda
Keterangan lain jika Anda ingin menjelaskan sesuatu.


PERHATIAN: PROGRAM SPEKTAKULER INI HANYA UNTUK ORANG YANG BENAR-BENAR INGIN MENGUBAH TARAF KEHIDUPANNYA KE ARAH YANG LEBIH POSITIF DAN BERWIBAWA. SEKIRANYA ANDA MEMANDANG DARI SUDUT KEWANGAN yang akan anda keluarkan maka ianya akan menjadi MAHAL tetapi cuba lihat dari sudut ILMU yang akan anda pelajari, ianya tidak ternilai dengan wang ringgit **

PERHATIAN!!!

Ini adalah sebenar-benarnya gemblengan ilmu metafizik / spiritual daripada ahlinya (pakar),setiap peserta akan kami berikan sijil penyertaan, manual panduan lengkap keilmuan. Merupakan Fasiliti paling lengkap dan tidak ada / jarang ada ditempat lain. Bagi yang berminat mengikuti program ini boleh datang langsung ketempat kami di ANUGERAH AGUNG SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE ataupun melalui pengajian jarak jauh. Anda hanya boleh mendapat program Guru Agung ini hanya di Anugerah Agung dan saya Dr.Rizal tidak melantik / tidak mewakilkan / tidak membuka cawangan dimana-mana tempat, seluruh Program Anugerah Agung hanya boleh didapati di ANUGERAH AGUNG SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE yang beribu pejabat di Kuching, Sarawak. Malaysia. Sila hubungi Dr.Rizal hanya ditalian 0128802035(hotline).

Ini adalah sebenar-benarnya gemblengan ilmu metafizik / spiritual daripada ahlinya, kami bukan menjual buku, tetapi setiap peserta gemblengan ilmu akan kami berikan nota-nota samaada yang hadir atau jarak jauh. Anda akan kami bimbing sampai berhasil.

Selepas bukti pengiriman diterima daripada pihak anda, Kami akan melakukan pengisian kekuatan ghaib selama 3 hari/jarak jauh kedalam 3 Kapsul Rajah kalimah khusus untuk tujuan pengijazahan jarak jauh. Pengiriman pesanan keilmuan akan dibuat sehari selepas selesai pengijazahan. Kesabaran dan kepercayaan anda kepada kami diperlukan.

Semua ilmu boleh anda kuasai dalam jarak 3-8 jam sahaja, langsung boleh dipraktikkan dan difungsikan dan siap buka praktik dirumah. Bagi yang berminat mengikuti gemblengan program ini boleh datang langsung ketempat kami atau pun melalui jarak jauh.
Alamat:
Anugerah Agung Spiritual Development Centre.
DR. MOHAMAD RIZAL BIN ROSDI PH.D
Office Adress: NO.1,TAMAN SENDAYAN INDAH,JALAN DEPO,93050 PETRA JAYA KUCHING,SARAWAK.MALAYSIA
No.Tel: 012 880 2035(hotline)

" Sampai Saat Ini PROGRAM “RAHSIA AGUNG RAWATAN TRADISI TANAH MELAYU,ARAB,INDIA,CINA,JAWA RAWATAN TENAGA BATIN LELAKI WARISAN ANUGERAH AGUNG"Tetap Sebagai Pilihan Terbaik Untuk Program RAWATAN TENAGA BATIN LELAKI(MEMBESAR DAN MEMANJANGKAN ZAKAR) YANG NYATA DAN TERBUKTI MANFAATNYA"

Sekretariat
ANUGERAH AGUNG SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE (Co.No:75202)

No.1,Taman Sendayan Indah,Jalan Depo,93050 Petra Jaya Kuching,Sarawak.Malaysia. HP: 012 880 2035(hotline) / 0198893152
Email:masterrizal9000@yahoo.com Website: www.anugerahagung4u.com

SELAMAT MERAIH ENIGMA DIRI

PERHATIAN: SEMUA PROGRAM DI ATAS BUKAN UNTUK KEJAHATAN & KESOMBONGAN KECUALI UNTUK KEBAIKAN UMAT SEMATA-MATA. BOLEH HADIR DIRI MAHUPUN JARAK JAUH HASIL TETAP SAMA. KEILMUAN KEKAL SEUMUR HIDUP.


MALAYSIA,INDONESIA,SINGAPURA,AUSTRALIA,USA,THAILAND,JEPUN,GERMAN, ARAB SAUDI,BRUNEI,DLL kerana:
Proses tercepat & Mudah +/- 3-8 jam(hadir diri/jarak jauh):
Tanpa Perlu Puasa,Tirakat panjang,Tanpa Olah Nafas,Tanpa Azimat dll.
Kualiti Terbukti Seumur Hidup: Bukan Simpan Sertifikat,azimat & besi kuning palsu dll
Kesuksesan Spektakuler, Ribuan Orang telah membuktikan, Kini Tiba Giliran Anda!!!
Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D
PAKAR RAWATAN TENAGA BATIN LELAKI WARISAN KETURUNAN ANUGERAH AGUNGNo.1,Taman Sendayan Indah,Jalan Depo,93050 Petra Jaya Kuching,Sarawak.Malaysia

Blog:http://pakarrawatantenagabatinlelaki.blogspot.com
http://madinatulasrar.blogspot.com
http://pakarrawatanbekam.blogspot.com
http://pakarrawatanresdung.blogspot.com
Tel: 0128802035(hotline)
Website:www.anugerahagung4u.com
www.ZonKekayaanAgung2u.com
Email:masterrizal9000@yahoo.com

PENGASAS PERGURUAN HAQ ANUGERAH AGUNG:
DR. MOHAMAD RIZAL BIN ROSDI PH.D
(A.M)UK,D.SC(A.M)UK,M.D(A.M)UK
DOCTOR MEDICINE(ALTERNATIVE MEDICINE)
DOCTOR OF PHILOSOPHY(UNITED KINGDOM)
FOUNDER & DIRECTOR OF UNIVERSAL HEALING SYSTEM
GRAND MASTER OF INNER POWER MARTIAL ARTS ANUGERAH AGUNG
PENGARAH PUSAT RAWATAN MADINATUL ASRAR
PENGASAS PERGURUAN HAQ ANUGERAH AGUNG
CONSULTANT SPIRITUAL PROFESIONAL,FORMULATOR&FOUNDER OF UNIVERSAL HEALING SYSTEM


KETIKA SEGALA UPAYA TELAH DILAKUKAN, KETIKA SELURUH DAYA TELAH DIKERAHKAN,KETIKA CARA-CARA LAMA SUDAH TIDAK DAPAT DIGUNAKAN DAN TIDAK ADA HASILNYA, MAKA SAATNYA ANDA MENDAPATKAN RAWATAN DI PUSAT PENGEMBANGAN SPIRITUAL ANUGERAH AGUNG.

Perintah Konsultasi kepada Ahli Pengubatan:

" Maka bertanyalah kepada orang-orang yang mempunyai keahlian jika kamu tidak mengetahui “. ( QS. An-Nahl: 43 )
" Tiap-tiap orang berbuat menurut keadaannya (profesinya ) ".
( QS. Al Isra : 84 )
Nabi Saw bersabda: "Ubat segala kesulitan adalah bertanya.(konsultasi)"

ISLAMIC SPIRITUAL ENERGY HEALING THERAPHY (TERAPI ILAHIYAH MELALUI PEMBACAAN AL-QURAN DAN DOA)
Rawatan Khusus


PENGENALAN

ANUGERAH AGUNG SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE menyediakan khidmat rawatan alternatif yang berfungsi untuk membantu menangani segala permasalahan kehidupan manusia serta keluhan berbagai macam penyakit. Madinatul Asrar merupakan sebuah Pusat Rawatan Alternatif Moden & Saintifik dengan fasiliti moden seperti Brainwave, Iridologi,Fisio Blood Theraphy, Refleksologi, Applied Kisienology,Akupuntre magnet,Bekam,High Voltage Theraphy,Theraphy Herba, Magnet Theraphy,serta digabungkan dengan terapi aura,somopsikis ,telepati,telekinetic, occultisme , prana,akupineologi, magnetisme , inner power dll….

Dengan Rahmat dan Pertolongan ALLAH SWT,jika anda mempunyai sebarang masalah dan mahu berikhtiar dan berusaha dengan kami,Insya Allah kami di “ANUGERAH AGUNG” bersedia membantu merawat apa juga penyakit dan masalah yang dihadapi dengan sedaya upaya kami. LAA HAULA WALAA QUWWATA ILLAA BILLAAHIL ‘ALIYYIL ‘AZHIIM.

KAMI MELAYANI & BERSEDIA MEMECAHKAN MASALAH YANG ANDA HADAPI (KONSULTASI SUPRANATURAL)

Menyediakan rawatan untuk semua jenis penyakit sama ada ringan,kronik, medic, non medic, spiritual,mental, emosional, misteri dan sukar dirawat. Kaedah pengubatan yang digunakan di Pusat Rawatan madinatul Asrar,dilakukan dengan teknik yang bervariasi.Dimulai dari teknik tradisional sehingga menggunakan teknik moden,gabungan keilmuan metafizik, kaedah saintifik(Iridologi,Applied Kisienology,Anatomi dan Fisiologi tubuh),Aura,Kebatinan mengikut kaedah Islam,pengubatan Sufistik dan Doa.. Mula-mula pesakit akan diperiksa dengan alat moden pengesan tekanan darahnya,sama ada tinggi atau rendah,periksa jantungnya dll, kemudian Dr. Rizal akan melakukan ‘SCANNING’ menditeksi punca permasalahan pesakit Dengan Firosah Ghoibiyah ,setelah itu pesakit akan diterangkan satu demi satu penyebab masalah dan juga punca penyakitnya dan seterusnya pesakit akan diberikan Ubatan Herba Anugerah Alam dan Air Quantum Bioenergi.

Penyembuhan Penyakit Medis melalui terapi herba & Metafizik:
Melalui Terapi herba Anugerah Alam,segala macam penyakit yang dapat disembuhkan, antaranya:
Kanser, Diabetes. DarahTinggi, Migrain Insomnia, jantung koroner, Sinusitis, Hepatitis, Stroke, Hipertensi, Stress, Buah Pinggang, Kolestrol Tinggi, Ghout, Katarak, Buasir, TBC/Tibi, Epilepsi, dan 300 penyakit lain

MEMPERSEMBAHKAN KEPADA ANDA "RAHSIA AGUNG RAWATAN TENAGA BATIN LELAKI WARISAN KETURUNAN ANUGERAH AGUNG"

Solusi Terbaik & Ampuh Penyelesaian Masalah KelakianAnda Mengalami Stress kerana Zakar Kecil,Lembik,Cepat Pancut,Lemah Zakar???Pasangan anda merasa sangat kecewa dengan prestasi seks anda diranjang???Pasangan anda sentiasa memberi banyak alasan letih,banyak kerja dan sebagainya kerana anda tidak mampu memuaskan keinginannya???

MEMPERKENALKAN KEPADA ANDA

MANHOOD THERAPY(TERAPI ALAT VITAL ANUGERAH AGUNG)

"Rawatan untuk memulihkan,memperkuatkan,ketahanan ketegangan,melam batkan proses pancutan air mani,TAMBAH SAIZ dan mengembalikan tenaga batin.
Rawatan angin pasang,senak perut,perut kembung, buah zakar disaluti ketulan lendir,bengkak dan uluran.”


Awas! Sila ambil Perhatian:
Tanda-tanda Awal Anda akan MATI PUCUK & TENAGA BATIN ANDA LEMAH!

1. Zakar anda lemah dan kebiasaannya LAMBAT & SUSAH untuk NAIK & TEGANG!
2. Kalau dulu kita senang & cepat ghairah - kini tidak lagi!
3. Kalau dulu Zakar Bangun Pagi-pagi atau Malam hari - kini tidak lagi!
4. Anda mampu melakukan seks SELAMA 5 minit sahaja!

Dijamin,selepas 1 sessi rawatan Tenaga batin lelaki tingkat sepuh ini:-

*Membuat zakar ANDA sentiasa segar dan bermaya.
*Mencegah dari berlakunya mati pucuk, kerana rawatan tenaga batin lelaki warisan keturunan Anugerah Agung ini dapat membantu melancarkan perjalanan darah pada zakar
*Rawatan tenaga batin lelaki warisan keturunan Anugerah Agung dapat membentuk zakar yang menarik – zakar yang bengkok dapat dibetulkan, *Saiz zakar yang besar lebih menarik, menambahkan nikmat kepada pasangan anda.
*Kos rawatan yang murah dan berpatutan– anda hanya perlu membayar kos rawatan yang sangat berpatutan dan murah.
*Rawatan tenaga batin lelaki warisan keturunan Anugerah Agung ini insya Allah Menambahkan dan mengeratkan kasih sayang suami isteri. *Kepuasan yang diberikan oleh suami adalah sesuatu yang tak ternilai oleh isteri. Wang ringgit tidak dapat membeli kepuasan batin, dan isteri anda akan sentiasa berbangga , kerana ia tahu, tiap kali bersama ia akan mencapai kepuasan yang sepenuhnya.
*Sebagai lelaki anda akan lebih yakin dan berbangga dengan saiz zakar yang panjang dan besar.
*Tiada sebarang pantang larang, ataupun amalan mistik (tahyul). *Rawatan ini adalah kaedah gabungan rawatan tradisional dan moden,herba,tenaga dalam,pernafasan dan terapi spiritual dipadukan untuk hasil yang menakjubkan.Pengaktifan pusat tenaga seks anda oleh perawat professional agar ANDA menjadi lelaki sejati super extra power.
*Meningkatkan daya dan kekuatan stamina ketika jimak

Faedah dan Manfaat Rahsia Rawatan Tenaga Batin Lelaki Warisan Keturunan Anugerah Agung ini:

*Zakar Besar,panjang,keras,dan kuat,ubah burung pipit menjadi Garuda
*Mengembalikan saiz asal zakar yang mengecut
*Rawatan khusus pertama kali dilakukan untuk mengeluarkan alat kelamin klien/pesakit yang mendapatkan rawatan saya kepada saiz asalnya; yang kebanyakannya satu ke dua inchi akan dapat dikeluarkan mengikut saiz asal urat zakar pesakit - kerana kebanyakannya 90% daripada mereka yang mengalami masalah penyakit tersebut mengecut dan masuk ke bawah pangkal zakar.
*Rawatan sepuh khusus dilakukan untuk menjadikan zakar anda sekeras besi ketika ereksi.
*Bertahan lama dalam hubungan seks
-Anda boleh bertempur selama 3 jam tanpa henti bahkan sampai semalam suntuk zakar anda akan terasa tegang dan tidak turun-turun(lebih hebat dari Viagra),tak perlu guna Viagra,gambir dan sebagainya
*Meningkat stamina kelakian sehingga 500%
*Menambah ukur lilit zakar pesakit secara ghaib
*Tanpa ubatan yang merbahaya
*Menambah keyakinan dan kejantanan seorang lelaki sejati
*Membuat isteri anda puas dan tidak mengeluh tentang prestasi anda.
*Mencegah berlaku mati pucuk
*Dan Banyak lagi yang tidak dapat dinyatakan disini.


METHOD RAWATAN UNIK & ISTIMEWA DI ANUGERAH AGUNG
Gabungan rawatan moden & alternatif,Spritual Islam serta Urutan dan Herba Anugerah Alam dipadukan untuk hasil yang menakjubkan. Pengaktifan pusat tenaga kelakian agar anda menjadi lelaki sejati extra power.URUT PULIH TENAGA BATIN LELAKI

Lemah Tenaga Batin??Masalah Cepat Injal?

Jangan belenggu diri anda dengan masalah tersebut! Biar kami bantu anda,secara tradisional,semulajadi,penyembuhan,mutlak tanpa dadah,tanpa kimia dll

“KEJANTANAN’ ANDA TERGUGAT!

“Anda lihat & Rasai sendiri perbezaan selepas 1 jam(1 sessi) Tanpa kesan Sampingan)

MASALAH,MASALAH,MASALAH;

>Zakar Pendek,Kecil
>Mati Pucuk
>Premature Ejaculation(pancutan awal),
>Geli dan cepat kalah,letih selepas bersetubuh,
>Sakit pinggang,kencing manis (diabetes).

RAWATAN INI KHUSUS UNTUK LELAKI SAHAJA!!!

Satu-satunya di Sarawak Pengubatan yang dipercaya mampu untuk mengatasi masalah kelakian!

KAEDAH RAWATAN TENAGA BATIN & RAWATAN KHAS

-Mengurut untuk memulihkan,memperkuatkan,ketahanan -ketegangan,melambatkan proses pancutan air mani,TAMBAH SAIZ dan mengembalikan tenaga batin
-Rawatan angin pasang,senak perut,perut kembung, buah zakar disaluti ketulan lendir,bengkak dan uluran.


Dijamin,selepas 1 sessi rawatan, anda pasti;
*Zakar Besar,panjang,keras,kuat,
*multi orgasme 8-11 kali
*Torpedo Power
*Gagah perkasa,jaguh diranjang
*Stealth power- memperpanjangkan masa ejakulasi(pancutan mani).
*Tahan lama lebih 1 jam
*Zakar lebih sihat,power
*Memanjangkan serta membesarkan zakar sehingga ukur lilit 4 inchi(secara ghaib)

Anda boleh bertempur selama 3 jam tanpa henti bahkan sampai semalam suntuk zakar anda akan terasa tegang dan tidak turun-turun(lebih hebat dari Viagra),tak perlu guna Viagra,gambir dan sebagainya.

Buktikan sendiri kesannya,Ramai yang telah berjaya. Jaminan kami Lain daripada yang lain,Orang hanya tahu bercerita,tapi kami di Anugerah Agung membuktikan!!!

Jangan Berlengah! Temui Pakar Tenaga Batin Lelaki Anugerah Agung yang telah terbukti mampu mengubah saiz ‘senjata’ anda secara nyata.

Kaedah gabungan rawatan secara saintifik,moden,Spiritual & tradisional ternyata memberi hasil yang menakjubkanuntuk anda yang tidak puas hati dengan saiz ‘senjata’ anda. Tidak Percaya?Mengapa tidak menghubungi kami sekarang juga.Adakah Anda mengendalikan sepenuhnya? Adakah anda menghadapi kesukaran mendapat ketegangan yang maksimum?Atau masalah ketahanan? Ia tidak sepatutnya berlaku…..Jadilah pasangan yang hebat!Bagaimana? Sila datang mendapatkan rawatan Kami. Kami sedia membantu !!!

WAKTU RAWATAN:( Telefon dahulu untuk temujanji)-0128802035(hotline)

Caj Terapi untuk setiap satu sessi rawatan(murah & berpatutan)
Untuk mengetahui caj Rawatan dan Pakej Rawatan Tenaga Batin yang disediakan oleh pihak kami di Anugerah Agung,sila hantar email ke-masterrizal9000@yahoo.com untuk mengetahui perkhidmatan khusus yang kami sediakan,maaf,kami hanya melayani permohonan klien/pesakit yang serius untuk membuat rawatan tenaga batin lelaki ini,jika sekadar bertanya sila langsung call-0128802035.

MASA RAWATAN UNTUK SETIAP PERINGKAT PENYAKIT

*Tiga hari bagi pesakit biasa
*Lima hari bagi pesakit yang agak kronik’
*7 hari untuk pesakit yang menghadapi masalah kronik termasuk mati pucuk.


Mahukah anda menikmati hubungan intim sebegini setiap hari?Kembalikan Keintiman Hubungan Anda Hari Ini Juga!

Kami bawakan kepada anda suatu penyelesaian segera dan tepat dalam menanggani masalah kelakian yang menghantui kehidupan anda selama ini. Ianya berkesan selepas 1 jam Rawatan Tenaga Batin Lelaki Warisan Keturunan Anugerah Agung dilakukan.
KURSUS/PROGRAM TERBARU ANUGERAH AGUNG(TERBARU)

Memperkenalkan PROGRAM RAHSIA SANG RAJA ARJUNA PERTAPA

Segala yang anda perlukan untuk menjadi suami sejati sekelip mata telah kami rangkumkan dalam satu program yang kami namakan PROGRAM RAHSIA SANG RAJA ARJUNA PERTAPA yang sungguh HEBAT. Inilah satu-satunya pakej panduan seksual yang paling lengkap pernah diterbitkan eksklusif untuk para suami dan bakal pengantin. KINI, segala yang anda perlu kuasai dan pelajari untuk menjadi SUAMI GAGAH SERTA JAGUH DIRANJANG dalam gengaman anda!

Rahsia untuk menjadi Suami Terhebat &Gagah Diranjang...

PROGRAM SENAMAN TENAGA BATIN LELAKI KHAZANAH WARISAN ANUGERAH AGUNG JADILAH LELAKI YANG MEMILIKI DAYA PESONA RAJA ARJUNA SEJATI

Sentiasa Bertenaga & Berstamina Luarbiasa

Si Suami perlu sentiasa berstamina dan bersedia pada bila-bila masa untuk memberi layanan yang A+ kepada isterinya. Tiada maknanya jika anda mempunyai nafsu seks yang membuak-buak tetapi selalu sakit-sakit dan terlantar di katil tidak berdaya. Menjadi seorang suami, anda bukan hanya sekadar menyediakan keperluan material semata-mata tetapi juga mampu memberi nafkah batin dengan sewajarnya. Oleh itu anda sebagai SUAMI PERKASA harus sentiasa berstamina dan menjaga kesihatan sepanjang masa.

"Isteri akan setia, tunduk dan patuh kepada suami yang mampu memuaskan nafsu seks mereka ke tahap maksimum. Anda tak teringin ker ? "

Sebenarnya anda tidak perlu mengeluarkan satu sen pun untuk memiliki tubuh badan yang sihat. Cuma amalkan senaman tenaga Batin Lelaki Khazanah Warisan Anugerah Agung ini selama beberapa minit setiap hari selepas bangun tidur dan semasa hendak tidur. Jika anda mengamalkan teknik ini, dijamin anda akan sentiasa berstamina sepanjang hari dan yang paling penting anda akan mengaum bagaikan singa di ranjang ketika bersama isteri.

Mungkin anda tertanya-tanya apakah senaman Tenaga Batin Lelaki Khazanah Warisan Anugerah Agung yang mampu memulihkan tenaga batin anda? Sungguh mudah. Inilah yang perlu anda miliki...

PROGRAM RAHSIA SENAMAN TENAGA BATIN KHAZANAH WARISAN ANUGERAH AGUNG

Antara Manfaat nyata yang bakal anda perolehi dengan mempelajari keilmuan ini ialah:

*Tenaga kelakian anda akan meningkat beberapa kali ganda dan kembali seperti sediakala malah akan lebih hebat lagi.
*Dapat Memulihkan kehebatan zakar, tahan lama dalam bersetubuh).
*Dapat mencegah serta merawat masalah sakit pinggang, lenguh-lenguh sendi,sengal-sengal tulang dll.
*Tubuh badan akan mempunysi daya tahan terhadap serangan penyakit. (Antibodi menjadi kuat dan sihat)
*Muka dan tubuh badan akan sentiasa kelihatan awet muda.
*Dapat menghilangkan kelesuan, kemalasan malah tubuh badan akan sentiasa cergas dan bertenaga dalam anda melakukan aktiviti harian.
*Apa yang paling penting bagi anda yang telah berumahtangga - Pasangan anda tidak akan merungut lagi berkenaan
kemampuan tenaga seks anda.(Anda akan menjadi Pejuang Yang Hebat)

Untuk Mengikuti Kursus:-

- Untuk berkursus.(sila anda membuat temujanji terlebih dulu)
- Kursus hanya untuk satu sesi perlatihan sahaja.
- Kursus terbuka untuk semua lelaki.(sama ada secara individu atau pun berkumpulan)
- Kursus boleh diikuti untuk semua lelaki ,semua bangsa dan agama.
-Boleh diikuti secara pengajian jarak jauh(PJJ)


YURAN KURSUS:RM100 (tambahan RM20 akan dikenakan untuk kos tambang pos laju skynet)

*Yuran kursus ini termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Senaman Tenaga Batin Lelaki Khazanah Warisan Anugerah Agung,VCD Tutorial.*

Program Rahsia Zakar Super Extra POWER(Kuat Seks Multi Orgasme 8x-11x)

Ini adalah perkara yang paling mustahak dan antara punca kegagalan ramai suami memberi kepuasan seks kepada isteri. Berbadan tegap dan sasa serta berstamina sahaja tidak memberi makna jika zakar anda pendek, kecil, lembik, kepala zakar kuncup, cepat kendur, kurang tegang dan tidak maskulin, yang lebih parah.. MATI PUCUK!

" Dianggarkan lebih daripada 100 juta lelaki di seluruh dunia mengalami simptom atau penyakit mati pucuk! Tidakkah sepatutnya anda mempunyai peluang untuk mengelakkannya daripada berlaku ke atas anda ? "

Anda memang perlukan zakar yang benar-benar mantap dan power untuk memberi kenikmatan seks luar biasa kepada isteri anda. Jika zakar anda tidak berfungsi dengan baik, anda perlu lakukan sesuatu untuk memperbaiki prestasi zakar anda.

"Kajian mendapati 95% lelaki pada usia 28 tahun mengalami sindrom zakar tidak tegang sepenuhnya seperti ketika berusia awal 20an! Pada usia 35 tahun ketegangan akan menurun 1/10 daripada ketegangan biasa. Semakin lanjut usia kadar ketegangan zakar akan berkurangan dengan lebih drastik! Tidakkah anda ingin mengekalkan ketegangan maksimun zakar anda tanpa mengira berapa usia anda?"

Jangan biarkan masalah zakar anda begitu sahaja. Kelak anda juga yang merana. Jika zakar dah "mati" tiada maknanya menjadi lelaki! Jadi sebagai SUAMI TERHEBAT anda harus sentiasa menjaga "nyawa" anda yang satu tu.

Jika diberi peluang mahukah anda memiliki zakar yang lebih besar, lebih panjang dan kepala zakar lebih kembang? Teringinkah anda memiliki zakar yang nampak lebih seksi, mengiurkan, menghairahkan dan nampak lebih 'jantan' (lebih kental, padat dan berotot sasa)?

Inilah ILMU SPIRITUAL RAHSIA KUAT SEKS MULTI ORGASME 8X-11X yang anda mesti dapatkan segera!

YURAN KURSUS:RM150 (tambahan RM20 akan dikenakan untuk kos tambang pos laju skynet)

*Yuran kursus ini termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Ilmu Spiritual Rahsia Kuat Seks Multi Orgasme 8x-11x Anugerah Agung,VCD Tutorial,Air pembangkitan dll*

RAHSIA TAHAN LAMA(STEALTH POWER)

Anda baru mula berdayung. Baru berapa dayungan yang semberono tiba-tiba… mani anda dah terpancut keluar iaitu kira-kira 1.59 minit tak sampai pun 2 minit, satu rekod baru buat anda. Anda mengigil kenikmatan sementara isteri anda terkebil-kebil dalam kehampaan dan kekecewaan… Nampak apa masalahnya? Berita buruk buat anda… ANDA DISAHKAN MENGALAMI EJAKULASI TIDAK MATANG! Dan semua isteri amat tidak berpuas hati kepada suami begini. Apalah yang diharapkan oleh seorang isteri jika tak sampai 2 minit suami dah terkulai layu.

"Lebih kurang 85% lelaki enjakulasi dalam tempoh 2 - 3 minit sahaja selepas berdayung! Sejujurnya mampukah anda memuaskan isteri anda dalam tempoh sesingkat itu?"

Tahukah anda setiap wanita memerlukan sekurang-kurangnya 15 minit untuk dirangsang dan memerlukan sekurang-kurangnya 15 minit lagi untuk mencapai klimaks. Sungguh menghampakan dan memalukan apabila suami menghadapi masalah terpancut awal. Suami asyik makan sorang sahaja sedangkan isteri makan hati menjeruk rasa…

Jangan biarkan ia berlarutan. Mungkin isteri anda tidak pernah merungut tentang masalah anda. Tetapi jauh dilubuk hatinya dia amat mendambarkan agar suami melakukan sesuatu untuk mengatasi masalah itu agar dia mampu menikmati kepuasan seks yang tidak pernah dikecapinya selama ini. Inilah harapan setiap isteri yang mempunyai suami yang mengalami masalah ejakulasi tidak matang. Jika anda merasakan bahawa anda tergolong dalam suami sebegini, anda perlu lakukan sesuatu sebelum isteri anda mula mencari alasan untuk tidak melayan anda malam ini!

Persoalannya, dapatkah masalah ejakulasi tidak matang ini boleh diatasi? Jawapannya YA. Memang boleh! Malahan anda mampu bertahan lebih lama sehingga 1 jam berdayung. Nak tahu rahsianya?

Inilah yang anda cari-cari selama ini.

Rahsia Seks Tahan Lama

" Cepat KLIMAKS, Seringkali TEWAS ketika bersama? Isteri mengadu TIDAK PUAS dan LAMBAT KLIMAKS?! Rahsia Seks Tahan Lama kini TERBONGKAR! Suami mampu bertahan lebih dari 1 jam lamanya ! Isteri dijamin puas tak terkata... Ucapkan selamat tinggal kepada sindrom terpancut awal buat selama-lamanya. Dapatkan ILMU SPIRITUAL RAHSIA SEKS TAHAN LAMA Sekarang Juga! "

Kaedah adalah secara spiritual melalui method doa dan amalan spiritual Islam.

YURAN KURSUS:RM130 (tambahan RM20 akan dikenakan untuk kos tambang pos laju skynet)

*Yuran kursus ini termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Ilmu Spiritual Rahsia Seks Tahan Lama Anugerah Agung,VCD Tutorial,Air pembangkitan dll*

PROGRAM MENCAPAI PUNCAK KENIKMATAN LUARBIASA

Anda telah selesai bersetubuh lalu anda memberanikan diri bertanya kepada isteri… " yang… ayang puas tak malam ni?... " Isteri anda hanya diam membisu kemudian menarik selimut dan berpura-pura tidur tanpa mempedulikan anda. Anda menjadi serba salah dengan sikap isteri anda itu. Nampak apa masalahnya? Berita buruk buat anda sekali lagi… ANDA TELAH GAGAL MEMUASKAN NAFSU SEKS ISTERI ANDA! Isteri anda tidak mengecapi kepuasan seks dan tidak klimaks.

Anda mungkin termenung panjang memikirkan apa yang perlu anda lakukan untuk memuaskan isteri anda. Anda mungkin tercari-cari apakah teknik yang paling mujarab untuk menundukkan nafsu seksnya. Jawapannya mudah. Berilah layanan yang istimewa kepadanya sebelum seks dan jangan terlalu gelojoh untuk memasukkan zakar ke dalam faraj dan kemudian cepat juga ingin menamatkan pelayaran. Itu sebenarnya kesilapan anda dan juga kebanyakan suami. Mereka tidak tahu ilmu merangsang nafsu seks isteri dengan senda gurau dan cumbu rayu. Rahsia itulah yang perlu anda kuasai sebelum nafsu isteri anda berjaya dijinakkan.

Sebagai seorang suami anda perlu tahu bagaimana menguasai setiap inci tubuh isteri anda. Anda perlu tahu bagaimana merangsang Nafsu Badan dengan betul dan bagaimana memuaskan Nafsu Luar/zahir dan Nafsu Dalam/batin.

Semuanya boleh anda pelajari dengan mudah dan sudah pasti ia amat berkesan. Jangan buang masa mencari jawapan bagaimana anda boleh memuaskan nafsu isteri anda lagi. Bertindak segera untuk mendapatkan program ini.Insya Allah,dengan keilmuan spiritual khusus ini anda menemui kenikmatan yang belum pernah dirasakan. Bahkan isteri anda akan merasakan seolah-olah terbang di angkasa kerana nikmatnya.

YURAN KURSUS:RM77 (tambahan RM20 akan dikenakan untuk kos tambang pos laju skynet)

*Yuran kursus ini termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Ilmu Spiritual Rahsia Mencapai Puncak Kenikmatan Luarbiasa Anugerah Agung,VCD Tutorial,Air pembangkitan dll*

Rahsia Membesar Alat Kelamin secara Spiritual

" Ilmu Spiritual Mujarab dan Mustajab terkini untuk MEMBESAR dan MEMANTAPKAN alat kelamin dengan amalan MUDAH, SELAMAT dan DI JAMIN BERKESAN. Anda boleh BUKTIKAN keberkesanannya. Lakukannya sendiri tanpa pil, minyak dan peralatan. Dapatkan RAHSIA ILMU SPIRITUAL MEMBESAR ALAT KELAMIN TERBONGKAR Sekarang! Untuk menjadikan zakar anda besar sehingga ukur lilit 4 inchi maka anda boleh menggunakan amalan ini. Insya Allah isteri anda akan merasa takjub atau tidak tertahan dengan apa yang dirasakan.Sangat dahsyat. Halal untuk pasangan berumahtangga sahaja.

YURAN KURSUS: RM 89(tambahan RM20 akan dikenakan untuk kos tambang pos laju skynet)

*Yuran kursus ini termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Kitab Rahsia Membesar Alat Kelamin Secara Spiritual Anugerah Agung ,VCD Tutorial,dll.*


Rahsia Memanjang Alat Kelamin secara Spiritual

" Ilmu Spiritual Mujarab dan Mustajab terkini untuk MEMANJANG SERTA MENGUKUHKAN alat kelamin dengan amalan MUDAH, SELAMAT dan DI JAMIN BERKESAN. Anda boleh BUKTIKAN keberkesanannya. Lakukannya sendiri tanpa pil, minyak dan peralatan. Dapatkan RAHSIA ILMU SPIRITUAL MEMANJANG ALAT KELAMIN Sekarang! Keilmuan ini merupakan kaedah kebatinan secara ghaib,dengan kaedah tertentu dalam amalan ini akan memberikan satu perasaan yang ajaib pada isteri anda sewaktu anda berjimak,dia akan merasakan seolah-olah zakar anda menjadi panjang dan tidak tertahan dibuatnya. Halal untuk pasangan berumahtangga sahaja.

YURAN KURSUS: RM 89(tambahan RM20 akan dikenakan untuk kos tambang pos laju skynet)

*Yuran kursus ini termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Kitab Berwarna Kitab Rahsia Memanjang Alat Kelamin Secara Spiritual Anugerah Agung,VCD Tutorial,dll.*


Anda Mampu Menjadi SUAMI GAGAH HEBAT PERKASA DIRANJANG...

Itulah antara BEBERAPA RAHSIA UNTUK MENJADI SUAMI YANG BERGELAR SANG RAJA ARJUNA PERTAPA yang wajib anda kuasai untuk menjadi suami yang cukup hebat di ranjang. Alahai mudahnya… tetapi malangnya rahsia mudah ni pun masih ramai suami yang FAIL! Anda perlu ingat bahawa jangka hayat perkahwinan anda amat bergantung kepada kemampuan seks anda. Kenapa?...

Wanita zaman sekarang lebih terbuka dan lebih demanding dalam soal seks. Mereka tahu hak-hak mereka sebagai seorang isteri. Jika anda hanya mampu memberikan harta kekayaan sahaja kepada mereka, mereka juga boleh mendapatkannya sendiri. Malah ada isteri yang bergaji jauh lebih besar dari gaji suami sebulan. Apa yang mereka perlukan dari seorang suami adalah lebih dari itu. Mereka perlukan belaian kemesraan, perhatian dan seorang teman sejati yang mampu membahagiakan mereka. Mereka perlukan kasih sayang anda.

Apalah erti hidup berumahtangga jika anda tidak mampu memberi kepuasan seks kepada isteri anda. Alamat hai… hai… bye… byelah jawabnya. Jangan pula menyesal di kemudian hari apabila mahligai perkahwinan yang dibina atas dasar cinta yang mendalam akhirnya musnah kerana isteri anda keluar ikut pintu belakang dengan mat indon atau mat bangla.

Kami doakan perkara seperti ini tidak berlaku kepada rumahtangga anda. Nauzubillah… Tetapi sanggupkah anda menanggung risiko ditinggalkan isteri kerana dia sudah muak dan jemu dengan prestasi anda di ranjang. Apalah yang diharapkan oleh seorang isteri yang bergelora nafsu syahwatnya jika anda hanya mampu bersetubuh lebih kurang dari 1 minit dan hanya tahu berjimak dengan satu teknik sahaja setiap malam bertahun-tahun lamanya. Anda sendiri dapat bayangkan betapa sedih dan kecewanya perasaan isteri anda kerana tidak pernah mengecapi nikmat orgasma walaupun sekali sepanjang mendirikan rumahtangga.

Inilah peluang keemasan anda untuk membuktikan bahawa anda sememangnya SANG RAJA ARJUNA yang mampu membahagiakan isteri yang amat dicintai serta mampu memberikannya nafkah batin seperti yang selayaknya. Berilah dia sentuhan keramat anda malam ini juga dan anda akan lihat keceriaan memancar diwajahnya sepanjang hari. Dan si dia akan lebih menyayangi dan memberi kasih sayang dengan sepenuh jiwa dan raganya kepada anda. Bukankah ini yang diimpikan oleh seorang suami?

P.S. Rawatan Tenaga Batin Lelaki Warisan Keturunan Anugerah Agung ini sangat berkesan,tepat,berpatutan serta murah jika dibandingkan dengan penyelesaian yang bakal anda perolehi. Kepuasan seksual dan kebahagian rumahtangga yang berpanjangan adalah sesuatu yang tak dapat dinilai dengan wang ringgit. Dapatkan segera Rawatan dengan menghubungi 0128802035(hotline).

P.P.S. Mungkin anda berkata di dalam hati, "Nantilah dulu, saya akan dapatkan rawatan ini nanti". Kemudian, anda tinggalkan laman web ini dan terus sibuk dengan kehidupan seharian anda dan akhirnya melupakan terus apa yang anda telah baca hari ini ...akhirnya masalah anda terus menerus berlarutan. Jadi, usahlah bertangguh... semakin lama anda bertangguh, bermaksud menambah derita ditanggung isteri anda. Bertindaklah dan dapatkanlah Rawatan Tenaga Batin Lelaki Warisan Keturunan Anugerah Agung ini sekarang juga! .. Insya Allah,malam-malam atau saat-saat bersama isteri anda akan berjalan lancar tanpa menghadapi sebarang masalah lagi!


PERHATIAN:BAGI SESIAPA YANG INGIN MENDAPATKAN RAWATAN TENAGA BATIN LELAKI WARISAN KETURUNAN ANUGERAH AGUNG INI,SILA DAPATKAN MAKLUMAT LANJUT BERKENAAN PAKEJ RAWATAN URUT TENAGA BATIN LELAKI WARISAN KETURUNAN ANUGERAH AGUNG DENGAN MENGHANTAR EMAIL : untuk mengetahui caj perkhidmatan dan jenis terapi yang ditawarkan!Salam Hormat!!!!

Cara PesananBuat bayaran ke mana-mana akaun di bawah.(boleh guna online tranfer, interbank GIRO, mesin deposit cash)
Maybank 111186092917 Mohamad Rizal Bin Rosdi

Kemudian isikan maklumat pengesahan bukti pembayaran melalui borang pengesahan yang telah kami sediakan di ruangan tempahan dan klik butang 'Hantar Borang'.

Ataupun SMS bukti bayaran (tarikh/masa/nama bank/kuantiti beserta nama dan alamat lengkap anda) ke 012-8802035

Penghantaran tempahan akan dibuat setelah pengesahan pembayaran dilakukan dalam tempoh 24 jam atau selewat-lewatnya 48 jam.

Dapatkan Rawatan Sekarang

Notis Hak Cipta: ©1991-2015 Anugerah Agung Spiritual Development Centre. Hakcipta Terpelihara. Tidak dibenarkan sama sekali menerbitkan,meniru,membuat salinan , mengeluarkan semula atau dihantar dalam sebarang bentuk, sama ada mekanikal atau elektronik,fotokopi,termasuk rakaman atau penempatan ke dalam apa-apa maklumat sistem simpanan, rangkaian komputer atau di Internet, tanpa kebenaran bertulis daripada Anugerah Agung Spiritual Development Centre.. Hakcipta ini dilindungi sepenuhnya oleh undang-undang.Pelanggaran Hak Cipta ini diancam hukuman Fizik dan Metafizik.

Kursus Urutan Tenaga Batin Lelaki Warisan Keturunan Angerah Agung | Minyak Zakar Perkasa Alam | Pakej Rawatan

MEMPERKENALKAN PROGRAM/KURSUS TERBARU "RAHSIA AGUNG RAWATAN TENAGA BATIN LELAKI WARISAN KETURUNAN ANUGERAH AGUNG
SENI TRADISI TANAH MELAYU,ARAB,JAWA,CINA,INDIA
WARISAN KETURUNAN ANUGERAH AGUNG
KURSUS URUTAN TENAGA BATIN LELAKI
TERAPI ALAT VITAL(MANHOOD THERAPY)
Anugerah Agung Spiritual Development Centre kini telah membuka Kursus Urutan Tenaga Batin Lelaki Professional secara jarak dekat mahupun jarak jauh. Kursus ini tidak hanya mengajarkan kaedah mengurut secara Tradisional Tenaga Batin Lelaki saja kepada peserta malah akan turut membekalkan dengan amalan khusus untuk peserta sebagai pelengkap,seperti doa ruqyah pemulih urat saraf,dan sebagainya tanpa melibatkan mantera atau jampi serapah, semata-mata menggandalkan ayat suci Al-Qur’an dan juga kursus ini dilengkapi dengan pengetahuan tentang anatomi dan fisiologi tubuh manusia,panduan buat minyak urut “TORPEDO OIL” dan beberapa program khusus yang sengaja dirahsiakan. Sijil penyertaan,VCD dan manual lengkap dll akan disertakan sekali.

Terapi Urutan Tenaga Batin Lelaki "Rahsia Urutan Tenaga Batin Lelaki Warisan Anugerah Agung" ini merupakan hasil penemuan peribadi Dr. Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D yang berbekalkan pengalaman bertahun-tahun merawat masalah kelakian pada ribuan pesakit yang dapat menambah khazanah dan perbendaharaan dari penemuan-penemuan sebelumnya, dengan harapan dapat dijadikan referensi oleh para calon mahupun perawat untuk lebih termotivasi, terinspirasi, terobsesi menjadi Perawat Tenaga Batin Lelaki secara professional yang memiliki dedikasi dan integriti yang tinggi dalam melayani masyarakat luas.

Dalam Kursus ini juga peserta akan dibimbing secara spiritual untuk kaedah pengisian energi ghaib pada alat kelamin menggunakan kaedah unik menggunakan daun pisang,diijazahkan amalan khusus untuk menjadi perawat tenaga batin yang handal dan ampuh serta mempunyai kepakaran khusus dalam rawatan Terapi Seks ini,anda akan dibimbing secara praktikal kaedah urutan Tenaga Batin turun temurun, berdasarkan pengkajian Dr.Rizal dimerata tempat dengan mempelajari kaedah rawatan dengan pakar urut tenaga batin dan juga hasil dari pengalaman bertahun-tahun,dilengkapi dengan kaedah mandian Pacak Istana untuk lelaki khusus untuk rawatan Spa untuk tujuan menyegarkan organ kelakian,kaedah bertangas /bersauna,bertungku,refleksologi zakar,urutan persediaan berkahwin bagi calon-calon pengantin lelaki,kaedah rawatan angin pasang secara batin /amalan,senaman tenaga batin,petua-petua, herba,kaedah berbekam pada point khusus untuk merawat masalah kelakian,akupuntur jarum khusus untuk merawat masalah kelakian,terapi Guasa untuk merawat serta mengatasi masalah mati pucuk,bonus bimbingan intensif cara melakukan urutan Hot Stone,kaedah pernafasan kawalan tenaga dalaman dan banyak lagi rahsia yang akan didedahkan hanya kepada peserta program ini dan dibekalkan dengan referensi pengetahuan yang sangat lengkap dan berfoto serta berilustrasi dll yang dibuat sendiri oleh pengasas Anugerah Agung kepada hanya peserta dalam program ini dan apa yang pastinya kursus yang ditawarkan di Anugerah Agung ini berbeza dan tidak akan dijumpai di tempat lain kerana hanya kami yang menawarkan Kursus Urutan Tenaga Batin Lelaki yang sangat lengkap dan pertama seumpamanya di seluruh Nusantara termasuk Malaysia, Indonesia, Sabah, Sarawak,Brunei dll.

Cuba lihat disekeliling/ditempat anda,perawat tenaga batin lelaki di Malaysia boleh dihitung dengan jari,tambahan sekarang pula banyak kaum lelaki yang mengalami pelbagai masalah kelakian dan ini amat membimbangkan.Jadi tugas anda sebagai perawat untuk ikhtiar memberikan rawatan ini kepada sesiapa sahaja yang memerlukan.Juga tidak lupa diajarkan cara merawat pesakit yang mengalami masalah kelakian disebabkan oleh perbuatan sihir/ilmu hitam dan sebagainya yang berkaitan dimana lengkap dengan amalan/keilmuan.

Jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk memperolehi pendapatan lumayan sampingan ataupun sepenuh masa.
Anda boleh buka Pusat Rawatan atau hanya dari rumah anda, kebiasaan urut 1 jam untuk tenaga batin kelakian ialah dari RM90-110,itu dibandar-bandar kecil, Di Kotaraya urut untuk 1 jam mencecah hingga RM170 dimana pelanggannya adalah majoriti pelancong dalam dan luar Negara.

Cuba bayangkan,dalam 1 jam anda memperoleh pendapatan lumayan RM170 dengan hanya melakukan urutan tenaga batin lelaki,jika anda bekerja mengurut 8 jam sehari / 8 orang pesakit minima dalam 1 hari,bermakna RM170 x 8=RM1,360,jika berterusan setiap sehari selama sebulan maka pendapatan perawat akan mencecah RM40,800 pada setiap bulan.Ia belum lagi pendapatan tambahan lain dengan rawatan lain dan menjual herba dan sebagainya yang turut di ajar dalam program Kursus Urutan Tenaga Batin Lelaki Anugerah Agung ini.
Sekiranya anda bekerja disiang hari sama ada anda merupakan penjawat awam,swasta,perawat,pekerja Spa,pekerja rumah urut dsbnya ‘maka anda boleh menjalankan aktiviti perkhidmatan urut anda disebelah malam, waktu terserah anda yang menentukan;- 1 jam untuk 1x urutan maka maka 3 jam masa yang anda perlukan setiap malam, anda boleh lakukan sambil bersantai menonton tv atau sambil berbual-bual dengan pelanggan anda. Saya sendiri membuka pusat urutan dan rawatan alternatif dengan mengenakan bayaran khusus untuk urutan satu badan selama 1 jam sahaja dengan sambutan yang amat luarbiasa. Kelebihan kursus urutan tenaga batin lelaki ini ialah urutan ini jarang dipraktikkan dan perlukan bimbingan yang benar dari pakar urut Tenaga Batin untuk menguasai Terapi urutan yang unik ini. Selain itu Anda juga akan cepat terkenal dilingkungan anda kerana memiliki kemampuan urutan yang berbeza daripada tukang urut lain,tambahan pula anda juga turut dilengkapi dengan pengetahuan saintifik berkenaan anatomi tubuh manusia,rawatan Islamic SPA dan banyak lagi dalam satu Kursus.

Kursus urutan Tenaga Batin Kelakian ini hanya memerlukan masa 3-8 jam,dijamin anda mampu mempraktikkan kemampuan anda dengan segera setelah mengikuti kursus ini,kursus akan diterangkan secara teori dan praktikal.Anda akan pulang dengan satu pengalaman dan pengetahuan yang baru dalam dunia urutan tradisional dan moden.Sila hubungi Dr. Rizal-012 880 2035(hotline) untuk mendapatkan keterangan lanjut berkenaan yuran kursus.Kursus urutan ini hanya boleh diikuti oleh Kaum Lelaki sahaja!Pengajian Kursus "Rahsia Urutan Tenaga Batin Lelaki Warisan Anugerah Agung" ini boleh diikuti secara hadir diri mahupun jarak jauh(PJJ).

Anda tidak akan menjumpai kursus "Rahsia Urutan Tenaga Batin Lelaki Warisan Anugerah Agung"ini ditempat lain dan tidak ada yang sama seumpamanya,kerana Dr. Rizal tidak mewakilkan kepada sesiapapun untuk tujuan Kursus Terapi unik ini,dapatkan hanya di Anugerah Agung Spiritual Development Centre.

PERHATIAN:
Apa yang ditulis dalam blog ini hanyalah ringkasan saja,untuk mengetahui kursus terbaru ini dengan lebih lanjut,sila hantar email anda ke-masterrizal9000@yahoo.com untuk mendapatkan PDF berkenaan risalah kursus Urutan Ghaib Tenaga Batin Lelaki Warisan Keturunan Anugerah Agung ini.Maaf,saya hanya melayani orang yang benar-benar serius untuk menjadi perawat Tenaga Batin Lelaki sahaja untuk mengikuti program ini,jika sekadar bertanya,sila call saya langsung,harap maklum.

Salam Hormat:

Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D
www.anugerahagung2u.com
http://pakarrawatantenagabatinlelaki.blogspot.com

"Keajaiban Pusaka Warisan Leluhur Pewaris Tunggal Minyak Zakar Perkasa Alam Warisan Keturunan Anugerah Agung"

Ia adalah dijamin paling berkesan , suci dan halal, ia tidak mengandungi dadah dan dengan itu ia tidak mendatangkan kesan sampingan, tidak membahayakan kesihatan dan tidak menimbulkan ketagihan.Merupakan "Minyak Warisan Keturunan" Asli dari "Bumi Kenyalang".

Untuk memulihkan lelaki yang mengalami masalah Lemah Tenaga Batin peringkat awal @ kronik,Urut Persediaan Untuk Perkahwinan,Cepat Tewas,Kurang Rangsangan serta Semangat dan Menambahkan Ketegangan/Kekuatan pada alat Kelamin yang telah menurun,merawat angin pasang,uluran,burut serta lain-lain masalah penyakit angin dalam badan yang boleh membawa maut.

MINYAK ZAKAR PERKASA ALAM ANUGERAH AGUNG

Kami di Anugerah Agung Spiritual Development Centre menawarkan anda produk yang bermutu tinggi pada harga berpatutan. Pembelian anda melalui online akan diuruskan secara professional bagi memudahkan anda membuat pembelian tanpa segan silu, mudah, jimat masa dan tenaga.

Belilah dengan rasa tenang dan senang kerana kami telah beroperasi sejak Tahun 2004. Sila hubungi kami sekiranya, anda mempunyai sebarang pertanyaan atau maklumbalas. Insya Allah, kami akan melayani dengan senang hati.

Kebanyakan produk yang terdapat di Anugerah Agung Spiritual Development Centre adalah TERHAD, dapatkan sementara stok masih ada. Sesuai kepada mereka yang ingin atau sudah berumahtangga. Sesetengah kandungannya tidak sesuai untuk tatapan 18 tahun kebawah. Kami juga tidak bertanggungjawab terhadap penyalahgunaan produk untuk tujuan yang tidak sepatutnya.

Produk-produk yang terdapat di Anugerah Agung Spiritual Development Centre tidak dijual dipasaran terbuka, tidak terdapat di mana-mana kedai, pasaraya atau gedung membeli-belah. Pembelian hanya boleh di buat melalui online atau melalui pengedar yang mengambil bahagian sahaja.

"KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA, ANDA TENTUKAN"

PRODUK MINYAK ZAKAR PERKASA ALAM ANUGERAH AGUNG


Anda Tahu? Di dalam menjalani kehidupan seharian, seksual adalah merupakan aspek penting di dalam menjana keharmonian dan kesejahteraan rumahtangga. Kualiti seksual suami isteri mestilah saling dapat memenuhi keperluan dan kepuasan masing-masing.


Malah berdasarkan pemerhatian dan kajian rambang, penyebab keruntuhan institusi rumahtangga banyak disumbangkan oleh masalah seksual pasangan suami isteri." Apakah faktor penyumbang masalah seksual...?"

• Corak dan gaya kehidupan moden mengubah segalanya.
• Masa berkualiti untuk pasangan dan keluarga semakin berkurangan.
• Tekanan dan bebanan tugas bertambah (stress).
• Tabiat pemakanan yang buruk.
• Kecergasan tubuh semakin berkurangan.

Akibat dari faktor penyebab di atas, ianya akan perlahan-lahan merosakkan kualiti seksual anda tanpa disedari walaupun anda seorang berpelajaran tinggi. # Cuba anda renungkan sejenak... di manakah kelakian anda jika...

• Anda berjawatan besar TETAPI GAGAL memenuhi nafkah batin isteri?
• Anda bergelaran besar TETAPI GAGAL memenuhi nafkah batin isteri?
• Anda bergaji besar TETAPI TIDAK MAMPU memenuhi nafkah batin isteri?
• Anda mempunyai isteri cantik TETAPI TIDAK MAMPU memuaskannya?

MEMPERKENALKAN KEPADA ANDA!!!.....

Minyak Zakar Perkasa Alam Anugerah Agung dicipta khusus untuk lelaki dan ingin memuaskan pasangannya. Minyak lintah ini diadun dengan ekstrak ramuan herba semulajadi dan lintah (Hirudo Medicinalis).

Minyak Zakar Warisan Keturunan ini telah terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar yang panjang dan ukuran lilit yang besar, zakar yang keras dan melambatkan ejakulasi, merawat mati pucuk, meningkatkan rasa ghairah dan yang paling penting dapat memuaskan pasangan.Apakah bahan-bahan yang terdapat di dalam Minyak Zakar Perkasa Alam Anugerah Agung?

• Hirudin
Hirudin dapat menggurangkan pembentukan bekuan darah dan melancarkan aliran darah.Apabila hirudin meresap ke dalam epidermis dan masuk ke dalam saluran darah ianya mampu merawat peny akit seperti sejuk tangan,sakit otot,kejang otot dan sengal-sengal badan.

• Pheromone
Pheromone merupakan hormon yang mengeluarkan bau yang mampu menarik perhatian pasangan. Ia juga dapat menyelesaikan masalah seperti hubungan kelamin(intercourse),meningkatkan hubungan seksual dan mampu merawat mati pucuk.

• Histamin
Histamin berfungsi membesarkan diameter saluran darah dan mencergaskan aliran darah.Histamin juga dapat menyelesaikan masalah seperti mati pucuk(erectile dysfuntion), rasa dingin terhadap pasangan dan juga mampu merawat masalah zakar kecil,megecut,pendek dan lemah tenaga batin.

• Minyak Zaitun
Minyak zaitun menjadi bahan penghantar bagi Histamin,Hirudin,Hyaluronidase untuk meresap ke dalam pembuluh darah. Ianya juga terbukti sangat baik untuk penjagaaan dan kelembapan kulit terutama bagi kulit zakar semasa sesi mengurut.

• Dan lain-lain bahan-bahan herba 100% yang sengaja dirahsiakan!!!

Tapi yang terpenting sekali Minyak Zakar Perkasa Alam Anugerah Agung ini telah diritualkan/didoakan dengan doa berkekuatan tinggi serta melalui proses amalan ritual dan zikir yang memakan masa yang lama, berat dan berterusan. Proses ini dilakukan oleh Pakar Spiritual yang mempunyai kekuatan rohani yang amat tinggi. Pengisian dilakukan terus dari mulut pengamal. Media yang kami sediakan ini adalah bertujuan untuk memudahkan segala urusan anda tanpa membazirkan masa dan tenaga.

Apakah ciri-ciri utama Minyak Zakar Perkasa Alam Anugerah Agung?
• Merawat sakit otot, kekejangan dan sengal badan
• Membesar dan memanjangkan saiz zakar
• Melambatkan ejakulasi agar tahan lama
• Memaksimumkan ereksi agar zakar lebih tegang dan keras
• Merawat lemah tenaga batin dan mati pucuk
• Melancarkan perjalanan darah
• Mengurangkan pembekuan darah
• Membesarkan diameter saluran darah
• Rangsangan seksual melalui bau agar menghairahkan pasangan
• Menjadi lebih bertenaga dan tidak mudah tewas
• Mengelakkan penyakit uluran
• berkesan diurut pada bila-bila masa sahaja

Jika anda ingin melihat isteri anda tersenyum puas, kami ada solusi terbaik buat anda,Gunakan Minyak Zakar Perkasa Alam Anugerah Agung ini!!!

"Siapa Lagi Yang Inginkan Saiz Zakar Yang Besar dan Ingin Mengakhiri Masalah Mati Pucuk dan Ejakulasi Pra-Matang Selamanya?"

Sebelum kita mulakan biar kami beritahu anda beberapa fakta yang benar dan menyedihkan:

• Purata saiz zakar lelaki adalah hanya 6.5 inci panjang dan 5.0 inci ukur lilit. Adakah anda berpuas hati dengan saiz tersebut? atau lebih teruk lagi, adakah anda berpuas hati dengan saiz yang lebih kecil daripada itu? (fakta daripada laman web condom durex)
• Purata masa bertahan untuk lelaki dalam hubungan seksual hanya 2-3 minit. Perlu diingat masa yang diperlukan bagi seseorang wanita untuk mencapai klimaks adalah di antara 8 hingga 10 minit. Tidak puas merupakan rungutan yang selalu diberikan oleh wanita. (fakta daripada Kinsey Institute Report on Sex)
• 2.3 juta lelaki Malaysia berusia 40 tahun ke atas mengalami mati pucuk. Tidakkah anda risau apabila 83% wanita berpendapat bahawa seks merupakan satu aspek kehidupan yang penting untuk mencapai hubungan yang memuaskan? (fakta daripada NSTP dan Pfizer Global Better Sex Survey 2006)

Apabila anda membaca fakta yang diberikan cuba anda fikir, adakah fakta yang diberikan itu dialami oleh anda? Anda tidak perlu mempunyai pengalaman untuk merasa rendah diri, cukuplah dengan sekadar anda "melihat ke bawah".

Masalah utama yang dialami oleh lelaki di Malaysia adalah malu bertanya dan malas berjumpa doktor yang akhirnya membawa kepada masalah yang lebih serius.

Cuba bayangkan apa yang akan terjadi jikalau semua masalah ini dapat diselesaikan?

Ketahui Bagaimana Anda Dapat Memberi Kejutan Kepada Isteri Anda Dan ANDA SENDIRI Dengan Memiliki Zakar Yang Besar, Panjang, Keras dan Tahan Lama Dalam Masa Beberapa Minggu- Hanya Dengan BeberapaLangkah Mudah!

Dengan zakar yang besar, panjang, keras dan tahan lama anda dapat...

• Memastikan isteri anda cepat mencapai klimaks.
• Meneroka "kawasan-kawasan" baru yang dapat memberi kenikmatan yang tak terhingga kepada isteri.
• Memberi pengalaman baru kepada isteri bagaimana rasanya untuk mencapai klimaks berkali-kali.
• Merasa lebih yakin dalam melakukan hubungan seksual tanpa perlu risau mengenai pandangan isteri terhadap anda.
• Memperbaiki hubungan suami-isteri di dalam dan luar ranjang.
• Secara psikologi merasa lebih yakin dengan diri sendiri.

--Dan banyak lagi yang tidak kami sebutkan

Tetapi Untuk Mendapatkan Saiz Zakar Yang Besar, Panjang, Keras dan Tahan Lama Anda Perlu Memilih Produk Yang Betul!!!

Ya, dengan beratus-ratus (mungkin beribu) produk di pasaran, tentu sukar untuk memilih produk yang benar-benar berkesan dan selamat digunakan.

Kebanyakan produk yang terdapat di pasar-pasar dan toko jamu adalah diimport dan tidak dapat dipastikan keselamatan dan keberkesanannya.

Banyak juga kes yang berlaku dimana mereka yang menggunakan "produk-produk" ini mengalami komplikasi yang teruk pada zakar mereka.

Terdapat banyak "produk-produk" dipasaran yang mendakwa dapat membantu meningkatkan saiz zakar anda. Cukup dengan hanya melihat kepada bungkusan sahaja sudah dapat menarik minat anda untuk membeli "produk-produk" ini.

Persoalannya:

• Adakah "produk-produk" ini benar-benar berkesan?
• Adakah "produk-produk" ini selamat digunakan?
• Adakah "produk-produk" ini tidak mempunyai kesan sampingan?
• Adakah "produk-produk" ini menggunakan bahan yang halal?

Perlu kita ingat, angota yang satu itu bukannya boleh ditukar ganti. Anda hendaklah berjaga-jaga dalam memilih produk yang terdapat dipasaran.

Pastikan produk yang anda beli telah diuji sepenuhnya, mempunyai rekod yang baik dalam pasaran.

. Bak kata orang....

"Sesal dahulu pendapatan,sesal kemudian tidak berguna...."

Jangan nanti sampai menangis ditepi tangga...haaa..haa..

Jadi apa yang harus anda lakukan?

Kini semakin ramai golongan lelaki yang mementingkan penjagaan alat sulit mereka dan pada masa yang sama semakin banyak pula produk-produk kesihatan kelakian muncul dipasaran.

Dengan kebanjiran beratus-ratus produk ini tentu sukar untuk memilih produk yang terbaik. Kami fahami masalah ini, oleh itu, kami di Pusat Rawatan Madinatul Asrar hanya menawarkan produk yang benar-benar berkesan, efektif dan selamat kepada para pelanggan.

Sedikit fakta mengenai Minyak Lintah

Minyak lintah memang terkenal di kalangan masyarakat di kepulauan melayu dan jawa sebagai ubat untuk membesarkan dan memanjangkan zakar lelaki.

Minyak lintah ini sudah lama digunakan daripada generasi kegenerasi namun tiada bukti yang dapat mendakwa keberkesanan minyak lintah ini dalam membesarkan dan memanjangkan zakar sehinggalah beberapa kajian makmal di buat.

Beberapa ujian makmal telah dibuat bagi mengkaji keberkesanan minyak lintah dan mendapati minyak lintah ini mengandungi enzim daripada Hirudo Medicinalis (lintah yang di buat ubat) yang sangat baik dalam melancarkan perjalanan darah. Ada doktor-doktor moden yang menggunakan lintah selepas pembedahan mikro untuk memulihkan salur darah tersumbat serta untuk membantu pembesaran kapilari darah.

Untuk membuat minyak lintah ini tidak boleh menggunakan lintah yang sebarangan. Lintah yang digunakan untuk membuat minyak lintah ini digunakan daripada lintah istimewa yang hanya tinggal di dalam air.

Anugerah Agung Spiritual Development Centre telah melakukan kajian mengenai minyak lintah ini dan hasilnya terciptalah Minyak Zakar Perkasa Alam Anugerah Agung. Oleh itu kami mengesyorkan kepada sesiapa yang ingin membesarkan dan memanjangkan zakar menggunakan Minyak Zakar Perkasa Alam Anugerah Agung dalam mendapatkan saiz dan panjang yang di kehendaki.

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Ketika ini, ketika anda masih tercari-cari cara untuk membesarkan zakar, ramai lelaki sudahpun merasai keistimewaan produk daripada Anugerah Agung Spiritual Development Centre.

Ianya bukan sahaja berkesan untuk meningkatkan saiz dan kepanjangan zakar mereka, tetapi ia turut membantu meningkatkan keharmonian rumah tangga dan keyakinan diri. Ingat, masa tidak akan menunggu anda. Oleh itu kami mahu anda tanya diri sendiri;

• Adakah anda merasakan zakar anda terlalu kecil?
• Adakah anda merasakan zakar anda tidak cukup panjang?
• Adakah anda merasakan diri anda tidak dapat memuaskan isteri?
• Adakah anda merasakan anda selalu tewas awal?

Kalau anda menjawab "ya" untuk satu daripada soalan diatas, kami syorkan agar anda bertindak sekarang. Mulakan mengguna produk kami hari ini dan isteri anda pasti akan berterima kasih kepada anda.

"Isteri anda pasti tersenyum kepuasan kerana dia telah merasakan kenikmatan sejati...Isteri anda pasti merayu anda untuk melakukan hubungan intim sekali lagi kerana dia telah merasakan kenikmatan jimak yang sebenar"

PERHATIAN:

MINYAK ZAKAR PERKASA ALAM ANUGERAH AGUNG HANYA BOLEH ANDA PEROLEHI DI ANUGERAH AGUNG SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE SAHAJA,DAN KAMI TIDAK MELANTIK MANA-MANA CAWANGAN / WAKIL UNTUK MENGEDAR PRODUK AMPUH WARISAN KETURUNAN YANG BERUSIA RATUSAN TAHUN INI.DAPATKAN HANYA YANG ORIGINAL!!!

HARGA MINYAK ZAKAR PERKASA ALAM ANUGERAH AGUNG:
RM35 sebotol(15 ml)

ANDA TERTARIK UNTUK MENDAPATKAN MINYAK ZAKAR PERKASA ALAM ANUGERAH AGUNG?

Tuan/Puan boleh membuat temujanji atau boleh bertanya berkaitan Produk Minyak Zakar Perkasa Alam Anugerah Agung di -0128802035(hotline) atau datang langsung ke tempat ANUGERAH AGUNG SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE. (seelok-eloknya hendaklah membuat temujanji terlebih dahulu)

PAKAR RAWATAN TENAGA BATIN LELAKI(MANHOOD THERAPY)
PUSAT RAWATAN MADINATUL ASRAR(Co.No:75202)
DR. MOHAMAD RIZAL BIN ROSDI PH.D AM MD (UK)
Doctor Medicine (Alternative Medicine)
Doctor of Philosophy (United Kingdom)
No.1,Taman Sendayan Indah,Jalan Depo,93050 Petra Jaya Kuching,Sarawak.Malaysia
H / P: 012 880 2035 ( hotline )
E-mail:masterrizal9000@yahoo.com
http://madinatulasrar.blogspot.com
www.anugerahagung2u.com

MINYAK ZAKAR PERKASA ALAM ANUGERAH AGUNG HANYA UNTUK KEGUNAAN LELAKI SAHAJA.
CEPAT DAPATKANNYA SEKARANG JUGA!!!

PERHATIAN: (UNTUK MENJADI STOKIST/SUB-STOKIST)

Pengedar Minyak Zakar Perkasa Alam Anugerah Agung diperlukan seluruh Negara.Untuk layak menjadi pengedar,pemesanan Minyak Zakar sekurang-kurangnya 10 botol untuk menikmati harga istimewa RM30 untuk setiap botol,dan untuk 20 botol ke atas dan seterusnya RM25(harga pengedar)untuk setiap botol!!!
Harga Istimewa!!!
Untuk pembelian melebihi 1000 botol,harga diberikan adalah RM20 sebotol.
Cepat,jangan lepaskan Peluang Keemasan ini,bersama menjana pendapatan lumayan bersama Anugerah Agung.Selamat Bergabung di Anugerah Agung!!!

Pakej Terhad Paling Laris... " Setelah penggunaan kali pertama, saya memberi jaminan peribadi bahawa perhubungan anda suami isteri akan lebih hebat malah kesannya mungkin tidak pernah anda nikmati sebelum ini..."